Uvjeti korištenja i pravila privatnosti

Kirurgija i estetika d.o.o. poštuje Vašu privatnost. Ovim uvjetima uređujemo način prikupljanja, čuvanja i korištenja osobnih podataka koje nam dajete posjetom naše Internet stranice www.kirurgijaiestetika.hr

Važno! OBAVIJEST O PRIVATNOSTI (COVID-19)

Osobni podaci su podaci koji se odnose na fizičku ili pravnu osobu, pomoću kojih se isti mogu izravno ili neizravno identificirati. Kirurgija i estetika d.o.o. zakonito i transparentno obrađuje Vaše osobne podatke isključivo u svrhu s kojom su prikupljeni. Ovo se odnosi na osobne podatke prikupljene iz mrežnih izvora koji sadrže poveznicu na našu Internet stranicu dok je prikupljanje osobnih podataka iz drugih izvora isključeno.

Vaši osobni podaci prikupljaju se i obrađuju u sljedeće svrhe:

  • za pružanje usluga i djelatnosti;
  • radi unaprjeđenja poslovanja i razvoja naših usluga;
  • za procjenu i analizu aktivnosti na našoj Internet stranici;
  • u druge svrhe

Pristupom na našu Internet stranicu pristajete na prikupljanje i korištenje Vaših osobnih podataka sukladno ovdje navedenim uvjetima te dajete svoju suglasnost da Kirurgija i estetika d.o.o. može prema vlastitom nahođenju bez prethodne obavijesti izmijeniti, dopuniti, brisati ili na bilo koji način ažurirati uvjete zaštite Vaših osobnih podataka. Kirurgija i estetika d.o.o. će sve promjene objaviti na svojoj Internet stranici uz naznaku osobnih podataka koji se prikupljaju te sredstava i svrhe obrade istih, kao i uvjeta pod kojima se osobni podaci mogu dati na uvid.

U slučaju da Kirurgija i estetika d.o.o. namjerava dodatno obrađivati osobne podatke u svrhu koja je različita od one za koju su Vaši osobni podaci prikupljeni, Kirurgija i estetika d.o.o. će Vas kontaktirati te dodatno informirati o drugoj svrsi obrade vaših osobnih podataka zajedno sa svim drugim relevantnim informacijama. Međutim, Kirurgija i estetika d.o.o. pridržava pravo da u određenim slučajevima provede dodatnu obradu podataka u opsegu koji je dopušten ili propisan zakonom.

U svakom trenutku možete provjeriti jesu li Vaši osobni podaci ažurni i točni, odnosno u svakom trenutku možete od Kirurgija i estetika d.o.o. zatražiti pristup Vašim osobnim podacima, ispravak ili brisanje, kao i zatražiti ograničenje obrade Vaših osobnih podataka. Također, u svakom trenutku možete povući svoj pristanak za obradu Vaših osobnih podataka te izjaviti prigovor na postojeću obradu. Svoj pisani zahtjev uputite e-poštom na adresu kirurgijaiestetika@gmail.com. Vaš ćemo zahtjev riješiti brzo i na primjeren način. U slučaju povrede Vaših osobnih podataka imate pravo na podnošenje prigovora Agenciji za zaštitu osobnih podataka.

Našoj Internet stranici možete pristupiti bez prijave ili registracije, odnosno bez otkrivanja Vašeg identiteta. Međutim, za pristup nekim našim uslugama potrebno je ispuniti obrasce sa osobnim podacima. Ukoliko ne želite dati osobne podatke koji se od Vas traže, nećete moći pristupiti traženim uslugama, a Kirurgija i estetika d.o.o. neće moći odgovoriti na Vaš upit.

Kirurgija i estetika d.o.o. izričito izjavljuje da neće dijeliti ili na bilo koji drugi način, ustupiti Vaše osobne podatke trećim osobama.

Za zaštitu sigurnosti i povjerljivosti osobnih podataka koje prikupljamo koristimo propisane sigurnosne tehnologije i postupke. Kirurgija i estetika d.o.o. poduzima sve potrebne mjere kako bi se Vaši osobni podaci zaštitili od opasnosti kao što su gubitak, zloporaba, neovlašteni pristup, uništenje i sl. U tu svrhu je Kirurgija i estetika d.o.o. imenovala službenike za zaštitu osobnih podataka, čije podatke možete naći ovdje:

  • Damir Sauerborn, direktor u Kirurgija i estetika d.o.o.
  • Darko Jurišić, direktor u Kirurgija i estetika d.o.o.
  • Email: kirurgijaiestetika@gmail.com

Kirurgija i estetika d.o.o. može prikupljati i obrađivati anonimne podatke o pristupu svojoj Internet stranici i pretragama koje posjetitelji provode. Takvi podaci koriste se u svrhe poboljšanja usluga, te i izrade internih statistika.

U navedenu svrhu naša Internet stranica koristi kolačiće (cookies) koji prikupljaju podatke potrebne za izradu navedenih statistika. Kolačići se ne mogu koristiti za otkrivanje Vašeg identiteta.

Korisnici mogu postaviti svoj preglednik da javi upozorenje o prisutnosti kolačića. Štoviše, korisnik može obrisati kolačiće kroz funkcije dostupne u svakom Internet pregledniku.

Svoje komentare, pritužbe ili prijedloge za poboljšanje ovih uvjeta možete poslati putem e-pošte na adresu kirurgijaiesetika@gmail.com .

KIRURGIJA

Ruke kirurga tijekom operacije

ESTETIKA

Injekcija, lice
Prim.dr.sc. Darko Jurišić, dr.med.

Prim.dr.sc.

Darko Jurišić

dr.med.

Specijalist opće
kirurgije

Subspecijalist plastične kirurgije

BIOGRAFIJA
Dr.sc. Damir Sauerborn, dr.med.

Dr.sc.

Damir Sauerborn

dr.med.

Specijalist maksilofacijalne kirurgije

Subspecijalist plastične kirurgije glave i vrata

BIOGRAFIJA